Информация к новости
  • Переглядiв: 1 020
  • Автор: julia
  • Дата: 29-05-2015, 19:38
29-05-2015, 19:38

День захисту дітей!

Категорiя: Новини

Світ барвистий, веселковий
Різно-різно кольоровий,
Мов народжений красою,
Наче скроплений росою,
В чистих барвах, як обнова, -
Вся планета кольорова.
І на цій планеті діти
В мирі й дружбі хочуть жити!

День захисту дітей!


З давніх-давен повелося, що 1 червня, перший день літа – День захисту дітей! Цей день для нас – пам’ятка про те, що всі діти на Землі повинні жити у мирі та дружбі. Жодна дитина не повинна бути скривджена, ображена, принижена. У цей складний для нашої держави час, діти, що є нашою опорою та майбутнім, найбільше потерпають від складної ситуації, що склалася. Тому, наш обов’язок, як педагогів та свідомих громадян своєї Батьківщини, допомогти дітям почуватися потрібними, бажаними своїм рідним, близьким людям та країні Україні загалом.

День захисту дітей!


Тому, під гаслом: «Наші діти в мирі й дружбі хочуть жити!» відбулося святкування Дня захисту дітей у ДНЗ (ясла-садок) «Казка».
Розпочалося дійство з привітання зі святом від завідувачки ДНЗ «Казка» Костирки В. Г., яка зазначила, що діти – наша гордість, і ми маємо пишатися, що вони ростуть гідним продовженням своїх батьків та педагогів, які щодня несуть у їхні душі частинку світла, сонця, тепла та доброти!
Веселі, захоплені, стурбовані та ініціативні були у цей день вихованці, адже на цьому святі вони були головними, цей день - їхній день, і, навіть, примхи погоди не стали на заваді чарівному дійству.

День захисту дітей!


Кожна вікова група мала можливість продемонструвати, чому вони навчилися за цей навчальний рік, що їм найбільше запам’яталося та сподобалося,а ще кожен міг взяти участь у найулюбленішій грі, естафеті, змаганні, розвазі, виконати танок чи пісню, розповісти віршика.

День захисту дітей!

День захисту дітей!


Тож недаремно, у музичній залі закружляли барвисті метелики, затанцювали браві українці та українки, зварили кашу вправні кухарчуки, тупотіли ніжками та плескали в долоньки малюки, співали про матусеньку маленькі тендітні донечки.

День захисту дітей!

День захисту дітей!

День захисту дітей!

День захисту дітей!

День захисту дітей!

День захисту дітей!

Та що ж за діти не полюбляють солодощі! Закінченням свята стало вручення солодких подарунків дітям, які так чекали цього чарівного моменту!

День захисту дітей!

День захисту дітей!


Веселі та зворушені залишили залу малюки, щоб пофантазувати з кольоровою крейдою на асфальті. Під вправними рухами рук дітей ожили сонечка, ромашки, рідні домівки, лісові звірята та домашні улюбленці, народні символи та символи миру. Подвір’я садочка перетворилося у чаруючу країну фарб та барв, що зачаровували своєю красою кожного небайдужого.

День захисту дітей!

День захисту дітей!


Тож, згадаємо слова письменника сучасності Пауло Коельо: «Дитина здатна навчити дорослого трьом речам: радіти без причини, завжди знаходити собі роботу і стояти на своєму», бо лише діти можуть підкорити своєю невимушеністю та щирістю!
(Матеріал опубліковано в газеті "Будьмо разом" за четвер 4 червня 2015 року)
Шановний читач - ми рекомендємо Вам зареєструватись або увiйти на сайт пiд своїм логiном.