Информация к новости
  • Переглядiв: 1 236
  • Автор: julia
  • Дата: 13-05-2015, 16:59
13-05-2015, 16:59

Свято прощання з Букварем.

Категорiя: Новини

Нещодавно, а саме 30 квітня, у стінах дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Казка» відбулося свято прощання цьогорічних першокласників з Букварем. Багато гостей та батьків, а також старших учнів ЗОШ №3 прийшли привітати школярів із цим святом. Першокласники продемонстрували наскільки вони навчилися орієнтуватися у просторі букв та звуків, вміють читати та писати, а також мають неабиякі знання з інших галузей наук, необхідних для подальшого навчання у школі.
Свято прощання з Букварем.


На останок дітям було подаровано торт у вигляді книги від батьків та найліпші побажання у подальшому навчанні.
Свято прощання з Букварем.

Весело й бадьоро виконували школярики танці та пісні, щоб попрощатися із такою важливою у їхньому житті книгою. Дуже сподобалася глядачам пісня про Україну, торкнула серця композиція «А сорочка мамина…», а звеселили діти жартівливим таночком «Черевички».
Свято прощання з Букварем.

Оздобили свято вихованці позашкільного гуртка «Промінчик», які виконали таночок з тазами, хоровод «Веснянка», зачаровуючи присутніх майстерністю рухів.
Свято прощання з Букварем.

Бажаємо школярам успіхів у навчанні, вирости та стати патріотами своєї держави, освіченими, багатогранними та компетентними людьми!
Шановний читач - ми рекомендємо Вам зареєструватись або увiйти на сайт пiд своїм логiном.