Информация к новости
  • Переглядiв: 1 436
  • Автор: julia
  • Дата: 1-04-2015, 15:12
1-04-2015, 15:12

Екологічний тиждень "Город на підвіконні"

Категорiя: Новини

"Природа - то наше багатство!" -під таким девізом працювали вихованці та вихователі другої молодшої групи під час проведення Тижня з екологічного виховання. Лише дбаючи про природу, дитина повноцінно зможе подбати про оточуючих її рідних та близьких людей. Спонукаючи малят до посильної трудової діяльності в куточку природи, вихователі Артюх Н. П. та Кримець Л.В. подбали про створення "Городу на підвіконні".
Діти з великим захопленням займалися створенням та доглядом за саморобними травничками, сіяли насіння овочей та квітів на розсаду, спостерігали за проростанням зерна пшениці, а особливо зацікавилися спостереженням за гілочками фруктових дерев, що були зрізані та поставлені у вазу з водою, а пізніше почали зацвітати білим цвітом! Захопленню дітей не було меж!
Звеселила город на підвіконні українська садиба з хатинкою, вкритою соломою, навколо якої попроростали і насіння щавелю, і пишалася пані Цибулинка, і зеленою щіткою розрослася пшеничка, і, навіть, не забувши про домашніх улюбленців, буяла трава для котів, а поряд всього цього багатства - господар з господинею, що вийшли з хати милуватися красою української природи.



Екологічний тиждень "Город на підвіконні"
Шановний читач - ми рекомендємо Вам зареєструватись або увiйти на сайт пiд своїм логiном.