Информация к новости
  • Переглядiв: 683
  • Автор: julia
  • Дата: 11-07-2018, 21:24
11-07-2018, 21:24

Безпека життєдіяльності дітей влітку.

Категорiя: Новини Батьківська сторінка

Пам’ятка для батьків з безпеки дітей влітку


- Ніколи не дозволяйте дитині їсти чи пробувати незнайомі гриби та ягоди, оскільки вони можуть виявитися отруйними.
- Під час лісової прогулянки дитина повинна триматися поруч з дорослими. Якщо ж сталося так, що малюк відстав від супроводжуючих, він повинен залишатися на місці і голосно кричати. Батькам необхідно донести до свого чада, що саме в цьому випадку його буде найлегше знайти. Якщо ж дитина почне бігати по лісі, бігати і панікувати, шанси на його порятунок значно зменшаться.
- Найбільшу небезпеку для дітей у літній період року представляє купання у річках, озерах та інших водоймах. Дитині будь-якого віку потрібно обов’язково пояснювати, що купатися і навіть заходити у воду без дорослих людей ні в якому разі не можна. Також ні за яких обставин не допускаються ігри у воді, оскільки будь-які необережні рухи малюків можуть нести в собі серйозну небезпеку. Діти, які не вміють плавати самостійно, повинні обов’язково використовувати надувні жилети, круги, нарукавники або матраци, але навіть при наявності цих пристосувань їм ні в якому разі не можна запливати надто далеко.
- Нарешті, хлопчиків і дівчаток слід захищати від негативного впливу сонячних променів. Так, в денний час дитина повинна перебувати на вулиці тільки в головному уборі, а відкриті частини тіла змащувати спеціальними кремами з високим рівнем захисту від ультрафіолету.
Шановний читач - ми рекомендємо Вам зареєструватись або увiйти на сайт пiд своїм логiном.