Информация к новости
  • Переглядiв: 544
  • Автор: julia
  • Дата: 29-04-2019, 00:19
29-04-2019, 00:19

Свято Пасхи недалечко

Категорiя: Новини

Свято Пасхи недалечко

Сонце сяє у ясній блакиті,
Теплим променем цілує світ увесь.
І серця для радості відкриті:
Знайте, люди, що Христос Воскрес!

Світле християнське свято невтомно наближається до людей. Всі прибирають свої домівки, закінчують останні передсвяткові роботи, готують ситні страви, фарбують яйця, печуть пасочки, все це знаменує собою наближення свята Воскресіння Ісуса Христа.
Для дорослих і дітей всієї України це свято має неабияке сакральне значення. Починаючи з дошкільного віку, діти дізнаються про життя, дії, вчинки посланого нам з небес сина Божого Ісуса Христа, що поплатився своїм життям заради життя та спасіння усіх людей на землі. З великим захопленням, цікавістю, подивом та смутком слухають діти біблейські історії про життя та смерть Спасителя. Розпач читається у дитячих очах, коли вони дізнаються, який складний життєвий шлях довелося пройти Сину Божому, щоб захистити всі наступні покоління людей. Радує, що серця дитячі не зачерствіли, а можуть співчувати, співпереживати, думати про наслідки негативних вчинків.
У період підготовки до найбільшого весняного свята, діти середньої групи ДНЗ(ясла-садок) «Казка» разом з вихователями Артюх Наталією Павлівною та Кримець Людмилою Василівною у рамках реалізації навичок театральної діяльності, провели розвагу на тему: «Свято Пасхи недалечко».
Діти майстерно виконували відведені їм ролі. Головний герой песик Сірко охороняв символ свята – яйце, яке на подвір’ї залишила курка гарним господарям, а інші: котик, лисичка, мишка хотіли його викрасти, та завдяки старанням сторожа, їм це не вдалося. Тому, дівчинка Міланка зі своєю мамою мали змогу розмалювати яйце та взяти його з собою на освячення до церкви. Діти виконували пісні, танці, грали в гру з писанками, декламували вірші та веселі і з піднесеним настроєм повернули до групової кімнати.
Маємо надію, що проведення свят та розваг такого змісту у стінах нашого закладу стане доброю традицією, а дітки нашої групи, що незабаром стануть уже вихованцями старшої групи, набудуть ще більше акторської майстерності, здобудуть ще більше вмінь у обігруванні заданого сюжету, стануть справжніми майстрами декламації художнього слова. А ми в свою чергу прикладемо до цього максимум зусиль!

Свято Пасхи недалечко

Свято Пасхи недалечко

Свято Пасхи недалечко
Свято Пасхи недалечко

Свято Пасхи недалечко

Свято Пасхи недалечко

Шановний читач - ми рекомендємо Вам зареєструватись або увiйти на сайт пiд своїм логiном.