Информация к новости
  • Переглядiв: 1 085
  • Автор: julia
  • Дата: 20-03-2014, 16:45
20-03-2014, 16:45

Новорічна феєрія

Категорiя: Новини

В новорічний вечір дивний
Дід Мороз нехай в торбині,
Як у дуже гарній казці,
Подарує купу щастя.
А Снігурка чарівна
Усміхнеться, як весна,
Принесе здоров’я, міх
І щасливий теплий сміх.

Зима – найулюбленіша пора року для дітей, адже саме зимові свята запам’ятовуються назавжди навіть найменшим. Новий рік, Різдво, Меланки, Василя, Варварин день – ось далеко не повний перелік циклу зимових свят.
Щороку наприкінці грудня наш дошкільний заклад запрошує всіх бажаючих на новорічні свята. В невимушеній та святковій атмосфері проходять новорічні ранки в усіх вікових групах. Традиційним став прихід Діда Мороза, Снігурки, Зими та інших казкових героїв на свято в дитячий садок. Сміх, співи, веселі жарти, радість стали звичними гостями на новорічних ранках.
Ось і в цьому році малята з нетерпінням чекали новорічного свята, адже знали, що крім відомих героїв з’явиться ще й новорічна казка. Веселі танці, чудові пісні, хороводи, віршики про новий рік не могли не залишити яскраві спогади в усіх гостей. Особливу увагу присутніх привернула до себе інсценізація відомої казки «Дванадцять місяців». Одягнуті в яскраві кольорові костюми хлопчики-місяці біля вогнища зігріли теплом своїх сердець усіх присутніх у залі. «Новорічною феєрією» назвали цей вечір батьки малюків. Кожен із них на якусь мить теж став героєм новорічної казки в затишному залі улюбленого дитячого садочка.

Новорічна феєрія

Новорічна феєрія

Новорічна феєрія

Новорічна феєрія

Новорічна феєрія

Новорічна феєрія

Новорічна феєрія

Новорічна феєрія

Новорічна феєрія
Шановний читач - ми рекомендємо Вам зареєструватись або увiйти на сайт пiд своїм логiном.