Информация к новости
  • Переглядiв: 44
  • Автор: julia
  • Дата: 27-02-2021, 02:57
27-02-2021, 02:57

ПЕДАГОГІКА ГРИ У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

Категорiя: Новини

Відповідно до плану роботи Сумського ОІППО на 2021 рік, 25 лютого в онлайн форматі відбувся обласний LEGO – марафон # 1. Сесія 2 «Педагогіка гри у закладах дошкільної освіти».

Цільова аудиторія – вихователі-методисти, вихователі, практичні психологи закладів дошкільної освіти.

Метою заходу було надання методичної допомоги педагогічним працівникам щодо застосування ігрових та діяльнісних методів навчання в освітньому процесі закладів дошкільної освіти.

У ході роботи Міщенко Л.Б., методист з дошкільної освіти навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського ОІППО, ознайомила педагогів з питанням «Вільна гра: особливості та значення»; Ковтун Є.Ф., Цимерман І.Л., Лобода В.В., старші викладачі кафедри теорії і методики змісту освіти Сумського ОІППО розкрили питання: «Характеристики гри та сфери всебічного розвитку дитини»; «Реалізація ігрового підходу в закладі дошкільної освіти – частина 1»; «Реалізація ігрового підходу в закладі дошкільної освіти – частина 2».

Учасники заходу мали можливість в ігровому онлайн форматі зануритися у світ ігор: «Вітання», «Парковка для правил», «Світ вільної гри», «Мозковий штурм «Характеристики гри», «Мій ігровий досвід», «День народження», «Продукти для торта», «Стан потоку», «Секрети педагога дизайнера», «Лего-розминка», «Лего-руханка».

По завершенню роботи заходу Удовиченко І.В., проректор з науково-педагогічної та методичної роботи Сумського ОІППО, доктор педагогічних наук, доцент привітала педагогів та вручила сертифікати, які засвідчують, що учасники взяли участь в обласному LEGO – марафоні # 1. Сесія 2 «Педагогіка гри у закладах дошкільної освіти».

Учасникам надано методичні рекомендації щодо застосування ігрових та діяльнісних методів «навчання через гру» в освітньому процесі закладів дошкільної освіти.
(За матеріалами СОІППО)

ПЕДАГОГІКА ГРИ У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

ПЕДАГОГІКА ГРИ У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

ПЕДАГОГІКА ГРИ У ЗАКЛАДАХ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ
Шановний читач - ми рекомендємо Вам зареєструватись або увiйти на сайт пiд своїм логiном.