Информация к новости
  • Переглядiв: 17
  • Автор: julia
  • Дата: 26-04-2024, 15:40
26-04-2024, 15:40

Тиждень охорони праці (22.04.2024-26.04.2024 рр.)

Категорiя: Наші напрацювання

Щорічно 28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. У цьому році Міжнародна організація праці присвячує цей день актуальній темі -
«Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни клімату». Звертається додаткова увага на те, що забезпечення безпечної та здорової праці в умовах зміни клімату – це важливе завдання, яке потребує спільних зусиль. Зміна погодних умов значно впливає на умови праці, збільшуючи професійні ризики для працівників. Тепловий стрес, забруднення повітря, УФ-випромінювання та інші екстремальні погодні явища стають частішими, підвищуючи ризик професійних захворювань та аварій.
З нагоди Всесвітнього дня охорони праці у нашому закладі з 22 по 26 квітня 2024 року проходив Тиждень охорони праці.
Напередодні проведено роботу з актуалізації посадових інструкцій та інструкцій з охорони праці. Проведено повторні інструктажі з охорони праці та безпеки життєдіяльності з усіма працівниками. Робочою групою, відповідальною за охорону праці, проаналізовано стан охорони праці в закладі. Зокрема, проведено обстеження технологічного обладнання на харчоблоці, первинних засобів пожежегасіння, стану евакуаційних шляхів та оповіщення на випадок надзвичайних ситуацій.
Було проведено засідання круглого столу "Комп'ютерна безпека: вимоги до організації та обладнання робочих місць", консультування "Електробезпека: првила надання першої домедичної допомоги", практичні заняття з безпеки праці на робочих місцях, також відбулася виставка малюнків дітей працівників "охорона праці очима дітей - 2024".
Тиждень охорони праці 22.04-26.04.2024 р.
Шановний читач - ми рекомендємо Вам зареєструватись або увiйти на сайт пiд своїм логiном.