Информация к новости
  • Переглядiв: 1 111
  • Автор: julia
  • Дата: 30-12-2015, 00:00
30-12-2015, 00:00

Новорічні свята!

Категорiя: Новини

Приходить свято Новий рік – радіє дітвора!
Приходить свято Новий рік -стрічать його пора!

Такими словами разпочалося святкування дитячих новорічних ранків у ДНЗ «Казка». Всі діти в у карнавальних костюмах у чаруючому погляд новорічно вбраному музичному залі, поринули у атмосферу зимового свята.
Найпершими тупотіли ніжками та плескали в долоньки малюки І молодшої групи. У веселому вихрі таночків та пісеньок зустріли вони Новий рік разом із лісовими жителями: Лисичкою і Зайчиком, крокуючи стежками казки «Лисичкина хатка та Зайчикова хатка». З допомогою діток Зайчик зміг все ж таки відвоювати свою хатку і відсвяткувати Новий рік! Та невдовзі завітав і сам дід Мороз, щоб привітати діток та вручити їм солодощі!



Малята ІІ молодшої групи продемонстрували всім присутнім свої акторські здібності, розігруючи казку «Новорічна рукавичка Діда Мороза», до якої зібралося безліч тваринок, бо кожен хотів зігрітися морозного зимового дня. Та все ж таки мудрий Дід Мороз знайшов свою загублену рукавичку та зігрів і малят і їхніх друзів, звірят, запальними хороводами та піснями. І звичайно всі отримали пакунки з солодкими подарунками!


Середня група допомагали двом товаришам Маші та Віті (з однойменної казки «Новорічні пригоди Маші та Віті) визволити Снігурку з Кощієвого царства та долали перешкоди, які лаштували їм Баба Яга, Кіт Матвій та Ліший. Кульмінаційними моментом дійства стало визволення Снігуроньки та прихід Діда Мороза, з яким діти грали в ігри, співали пісень та водили хороводи.
Завершували цикл новорічних свят вихованці старшої групи, серед яких на святі були і принцеси, і Спляча Красуня, і Попелюшка із своїм принцем, і Кай з Гердою, і веселі скоморохи. Завітали до дітей і гості: розбійник Бармалей, що налякав усіх дітей, вдягнувшися у костюм Діда Мороза; лікар Айболить, який перевірив стан здоров’я діток, звеселивши їх своєю чарівною слухавкою; і Маг, що допомагав дітям подолати чари Снігової Корорлеви та багато інших.
Всі веселі, сповнені позитивних емоцій залишали святковий зал, вітали один одного з наступаючими святами та бажали здоров’я, добробуту, радості та головне мирного неба над Україною!

Новорічні свята!

Новорічні свята!

Новорічні свята!

Новорічні свята!

Новорічні свята!

Новорічні свята!

Новорічні свята!
Шановний читач - ми рекомендємо Вам зареєструватись або увiйти на сайт пiд своїм логiном.